ordnet og styrt

nå har jeg pakket ned de fleste tingene jeg skal ha med meg til sykehuset i morgen, det som er igjen er ting jeg kommer til å bruke i natt. jeg har fylt ut skjema med pårørende og ringt rundt og spurt om det var greit at jeg satte folk opp på lista.

jeg har hvert inne på nettbanken og betalt alle regningene mine og bekreftet at jeg hadde råd til å kjøpe en ipad. det var heldigvis ikke noe jeg bare hadde innbilt meg.

jeg har overført de siste lydbøkene over på iphonen og jobbet hardt med en daisy spiller for å få den til å virke, men måtte gi meg på den. så blir lydbøker i vanlige mp3 filer enda.

nå tar jeg en liten pust i bakken før jeg setter i gang med de siste forberedelsene, jeg må ta kattetoalettene og sørge for at det er mat tilgjengelig for de som kommer å passer på dem.

om jeg orker må jeg også rense sluket på badet slik at jeg får dusjet.....

men nå skal jeg kose meg med en episode av bones.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits