ingen kommentarer fra meg

om du vil vite hvordan du skal få meg til å slutte å legge igjen kommentarer på bloggen din, er dette ganske enkelt.

sett opp en kopisperre på bloggen som gjør at du ikke kan trykke på venstreknappen.

jeg har store lese og skriveproblemer og har alltid synes det har hvert litt flaut å legge igjen kommentarer til folk. men da jeg byttet over til google crome som nettleser fikk jeg automatisk med en stavekontroll på alt jeg skriver. og nå kan jeg se hvor feilene er, men om folk har slik kopisperre får jeg ikke sett hva som er feil og rettet det opp. selvfølgelig kan jeg se feilene innimellom. men dessverre alt for ofte jeg ikke klarer dette og det ødelegger hele den gode følelsen av å kommentere når du må bruke en time på noen få ord, eller bare legge dem ut med feil.

dessverre virker ikke stavekontrollen på selve blogginnleggene mine, så jeg må gå noen omveier for å få sjekket dem. men jeg skal finne feilen som sperrer den her også en gang.

2 kommentarer

Om det''unaturlige'' (osv)

20.11.2011 kl.02:09

Oki..

Jeg får ikke sove enda, så jah. Oki, så smart å bruke det da:D Jeg har ikke det jeg, så jag får da bare skrive med mange skrivefeil, men men.

Ja, det finnes folk som liker å stjele innelegg ja, så det er derfor jeg har sperre! jeg har hørt litt forskjellig at folk har funnet sitt innlegg til andre bloggere :O

Linn Helene

20.11.2011 kl.02:20

JentaSomDelerSineEgeneÅndelige:

vel om noen stjeler mine innlegg skal jeg se på det som et kompliment og tegn på at de er lite kreative selv ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits