drømme mail

jeg har sittet å tenkt på hva min drømme mail ville ha hvert, og det er ikke lett å komme frem til ett svar. jeg har som mange andre utrolig mange drømmer som hadde forandret livet mitt om de gikk i oppfyllelse. jeg vil vinne i lotto, bli frisk, få utdannelsen jeg ønsker meg. men sannheten er at dette er ikke ting som kan dukke opp i en mail. så om man først skal gå vekk fra det logiske kan man jo hoppe fullstendig inn i fantasiens verden.

min drømme mail ville ha hvert en mail som fortalte meg at drømmegutten min, han jeg har drømt og fantasert om siden jeg var liten var ekte og hadde funnet meg.

for jeg tror ikke det finnes bedre lykke enn å få en fantasi til å bli virkelighet, noe som dessverre er veldig usannsynlig siden jeg snakker om urealistiske fantasier og ikke drømmer.

om han hadde skrevet til meg hadde det ikke betydd så veldig mye hva han skrev, for jeg ville ha hvert for sjokkert og lykkelig til å kunne sitte stille å lese det uansett.

hotmailvinn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits