forberedelser

man skulle nesten tro at jeg skulle på en ukes ferie tur, minst. ikke tre dager på sykehuset. men min skrekk over å være uten data og ting jeg trenger vant over logikken og planleggingen startet.

vel det er ikke så veldig ulogisk å få vasket joggedressen og litt undertøy, kanskje heller ikke å skrive liste over hva man trenger å pakke med seg. men når jeg begynner på det elektroniske kapittelet i planleggingen forsvinner all logikk ut av vinduet.

de gangene jeg har hvert på sykehuset før har jeg hatt uflaks med teknologien. jeg hadde med meg dsi xl med en brikke med mange spill. men hver gang jeg går inn på et sykehus slutter denne brikken å virke. så nå har jeg med meg backup av absolutt alt. det eneste som kan hindre meg fra å ha underholdning nå er om jeg glemmer det igjen eller at en slik bombe som ødelegger all teknologi går av.

og i tilfelle det skjer skal jeg ha med meg noen blader og x-ord. kan trygt si at jeg synes å være på sykehus er utrolig kjedelig.

blir lagt inn på mandag

4 kommentarer

william

16.11.2011 kl.23:37

lykke til nettie! Jeg tenker på deg

Linn Helene

17.11.2011 kl.00:09

william: tusen takk pus

mylifeasjeanette

17.11.2011 kl.00:15

Hvorfor skal du på sykehus ? :/

Linn Helene

17.11.2011 kl.15:26

mylifeasjeanette:jeg skal på rikshospitalet, de skal prøve å finne ut av anfallene mine.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits