sims 3 Muse Legacy 03.11.11

det har skjedd mye i sims spillet mitt i det siste. desvere har jeg hvert veldig opptatt med å fikkse en bug i spillet, så historien har kommet litt i bakrunden. har nå funnet ut at det er en kjent bug, og at jeg pent må vente på neste patch.

Hasna og Herbert har begge blitt voksne. Herbert fikk seg jobb som kokk på det lokale gatekjøkkenet slik at han kan jobbe mot livsmålet sitt som er å kunne alle oppskrifter.

heidi har blitt tenåring og nyter å være den yngste i familien.

Hasna klarte å skaffe familien 3 hester, en kjøpte hun og de to andre var ville hester som hun adopterte. honeypie, blakken og wild horse. desverre døde blakken av alder dom, heldig vis fikk den leve den siste delen av livet sitt elsket og tatt vare på. de to andre hestene er fortsatt i live.

Holden døde også akkurat, familien er fortsatt i sorg og de voksene har tatt seg en ferietur til kina.5 poeng

gen 2
paint 1
lh 1
lw 1 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits