hits

ny såpe

i dag var jeg innom lush for å finne meg en ny håndsåpe, jeg har aldri satt meg inn i forskjellen på såpene der så jeg spurte, etter en liten vurdering og mange såper pushet opp i ansiktet mitt ( luktet ingen av dem grunnet tett nese) havnet valget på godmotherPå tross av våre badebomber, hudpleieprodukter, hårprodukter og andre deilige saker til bruk på badet, har folk en tendes til å kalle Lush for "såpebutikken". Dette er forståelig, vi lager virkelig eksepsjonelt gode såper. Vi så nærmere på dette (d.v.s. Pia så nærmere på dette og vi andre var interesserte) og fant ut at svært mange vasker hendene med oppvaskmiddel. Ikke bra i det hele tatt, slutt med det! Denne spesialsåpen (dufter av vår bestselgende Snow Fairy duft) er perfekt å ha ved kjøkkenbenken. Tenk på den som den gode fe for dine hender.

8 kommentarer

Huffda, ikke særlig morsomt å få en masse såper dyttet opp i ansiktet sitt, enten en har tett nese eller ikke. De lar ikek folk få lukte på dem i eget tempo engang?

Jeg kan ikke mye om såper, men må si navnet var ihvertfall morsomt ;)

jeg elsker lush.....mange gode ting der

william: ja, gjør dusjen til en god opplevelse

Santar: er ikke så glad i den dyttingen jeg heller, stakkar mamma opplevde jo det samme og er allergisk. skulle bare kjøpe såpe til meg og de dyttet alle såpene i ansiktet hennes. hun vil ikke inn igjen

Huff, det skjønner jeg godt.

På den andre siden føles det jo nesten som en får såper dyttet opp i nesa bare en nærmer seg butikken. Kraftig aroma.

Santar: ja man merker den, rart at de tror du skal lukte en spesiell såpe i all den lukten

Og rart at de faktisk klarer å jobbe der..

Kanskje det er derfor de dytter såpen oppi nesen på folk, fordi det bare er slik de klarer å lukte såpene etter å ha jobbet i den lukten over lengre tid?

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin