bye bye firefox

da var det slutt med firefox for meg, håper på at chrome er bedre.

i dag hadde jeg nok en oppdatering på ff, og stille tenkte jeg for meg selv at kansje denne gangen slutter driveren til skjermkortet mitt med å krasje. 
desverre gikk det ikke slik, jeg rakk å åpne blogg.no og aftenposten, skrive ferdig et innlegg ( med to gjennoprettelser av skjermkortet mens jeg skrev) og til slutt krasjet bare hele firefox.

jeg har gitt firefox ganske mange sjanser nå, og selv om det bare er gjetting på at det er ff som tar skjermdriveren min var det ikke noe tvil at den krasjet og hang opp maskinen min (var bare å gå inn å slå av prossesstreet da, men lei av å måtte gjøre dette flere ganger om dagen)

så med ny oppdatering har jeg bare en ting å si

byebye firefox ,nice to have known you

Én kommentar

Santar

28.09.2011 kl.10:35

Har jo hatt litt problemer med Firefox jeg også, men får liksom ikke til å skifte, er liksom blitt så vant til den bare. Var det å håpe Chrome funker bedre for deg da.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits