ikke ubegrunnet frykt?

jeg må innrømme at jeg har fått litt frykt for glass i leiligheten. mesteparten av ting i glass som jeg har kunne bytte ut, er byttet ut. dette med tanke på kattene selvfølgelig.

menjeg har også hatt en liten frykt når det kommer til ovnen min, ikke daglig, men når jeg steker boller eller muffins og sitter vedsiden av slik at jeg kan ta ut bollene på akkurat riktig tidspunkt. jeg har hatt et lite bilde inni hodet om ovndøren som eksploderer inn i ansiktet mitt der jeg sitter.

hver gang jeg har fått dette bildet inn i hodet har jeg prøvd å si til meg selv at det bare er tull, ovnen min er relativt ny og det er nok større sjanse for at jeg vinner i lotto enn at glasset eksploderer.

desverre er det en artikkel på aftenposten.no som styrker angsten min. en familiefar i levanger forteller om da glasset på dems 5 1/2 år gammle ikea komfyr eksploderte. 

min komfyr er fra ikea :-(
min komfyr er ca 5 år gammel

kansje ikke så ubegrunnet frykt alikevel? kanjse på tide å slutte å sitte forran ovnen å se bollene heve... 

2 kommentarer

Santar

28.09.2011 kl.10:39

Oisann, huff ja det gjelder å være litt forsiktig når det kommer til glass. Spesielt når det er høy varme med i bildet. Selv om en jo skulle tro ovner var noe av det sikreste siden de jo tross allt er laget for å håndtere varme.

Nam, fikk lyst på nystekte boller ;)

william den tredje

28.09.2011 kl.22:14

Det er utrolig sjeldent at sånt skjer. Dersom det var noen problemer med din ovn ville IKEA tilbakekalt denne. Sikkerhet kommer først

Jeg fikk også lyst på boller.

KaaEss

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits