sims 3 Heart Legacy 22.09.11

liten oppdatering fra heart familien...

Amanda og shark har begge blitt gamle, men ingen har oppnådd livsønsket sitt, nå begynner det å haste. Amanda er veldig nære, men shark sliter litt men å finne ut hvordan det er mulig.

sunniva har blitt voksen og fått seg kariere som forfatter, men hun bruker mesteparten av tiden sin ute og fester med venner og beskjente. hennes livsønske er : lifestyle of the rich and famus

Sammy,Simon og Sverre er alle tenåringer. sammy som er den eldste at livsønske om å bli en chess legend. Simon i midten vil bli renassance sim ( nå toppen av tre kunnskapnivåer). sverre har ikke bestemt seg enda, det har liksom ikke dukket opp noen spessielle interesser.

Saffire har nå blitt til barn og har begynt skolen, som det lille geniet han er ligger han allerede langt forran i klassen, hans livsønske er å bli illustrius author.

saffire, toddler


sverre, teen2 kommentarer

Rebecca Sætre

22.09.2011 kl.07:12

så gøy :) liker best sims 2 jeg, synest det har bedre grafikk! :D

Linn Helene

23.09.2011 kl.00:49

Rebecca Sætre:før når jeg spillte sims 2 fantaserte jeg om hvordan allt hadde hvert om allt var åpent. nå med sims 3 ser jeg at dette ikke nødvendigvis er best ;-)

jeg liker også sims 2 best, men klarer ikke å slutte å spille 3 alikevel....

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits