hits

god morgen

da har jeg akkurat stått opp og ser frem til en dag med nye utfordringer ( eller hva de nå sier) og ikke vær sjokert, det finnes faktisk perioder hvor jeg også sover om natta ;-)

i dag er det valgdag og tusner av folk beveger seg mot stemme lokalene for å bevise at demokratiet i landet vårt virker. hvordan påvirker valgdagen livet mitt? butikker er åpne? jeg vet skolene er stengt, men liker ikke stengte butikker. jeg vet det er forbudt å selge alkohol i dag, faren for at noen kommer til å stemme beruset er jo kjempe stor. og de som vil drikke har jo ikke kjøpt inn alkoholen på forhånd...

jeg har foresten forhåndsstemt så jeg slipper å stå i lange køer i dag, så jeg kommer vel til å bruke dagen på husarbeid igjen... håper også på å orke å spille litt wii ( harvest moon animal parade)

men nok av skravlingen min ( jeg skravler og skravler jeg) god morgen til alle sammen, håper dere får en fin dag.

2 kommentarer
william den tredje

william den tredje

Ha en fin kveld:) Jeg har også forhåndstemt i Oslo, for å unngå kø, mas og misforståelser i dag. Jeg har stemt som jeg pleier selv om jeg egentlig ikke er så intressert i lokalpolitikk. Ikke enda iallefall. Men kanskje senere.

william den tredje: man vet jo aldri når man plutselig blir intresert

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin