god morgen

da har jeg akkurat stått opp og ser frem til en dag med nye utfordringer ( eller hva de nå sier) og ikke vær sjokert, det finnes faktisk perioder hvor jeg også sover om natta ;-)

i dag er det valgdag og tusner av folk beveger seg mot stemme lokalene for å bevise at demokratiet i landet vårt virker. hvordan påvirker valgdagen livet mitt? butikker er åpne? jeg vet skolene er stengt, men liker ikke stengte butikker. jeg vet det er forbudt å selge alkohol i dag, faren for at noen kommer til å stemme beruset er jo kjempe stor. og de som vil drikke har jo ikke kjøpt inn alkoholen på forhånd...

jeg har foresten forhåndsstemt så jeg slipper å stå i lange køer i dag, så jeg kommer vel til å bruke dagen på husarbeid igjen... håper også på å orke å spille litt wii ( harvest moon animal parade)

men nok av skravlingen min ( jeg skravler og skravler jeg) god morgen til alle sammen, håper dere får en fin dag.

2 kommentarer

william den tredje

12.09.2011 kl.18:50

Ha en fin kveld:) Jeg har også forhåndstemt i Oslo, for å unngå kø, mas og misforståelser i dag. Jeg har stemt som jeg pleier selv om jeg egentlig ikke er så intressert i lokalpolitikk. Ikke enda iallefall. Men kanskje senere.

Linn Helene

12.09.2011 kl.20:52

william den tredje: man vet jo aldri når man plutselig blir intresert

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits