hits

lesekrok i stua mi

helt siden jeg måtte kaste soffan min grunnet larver har 1/3 av stuen min ikke blitt brukt til noe annet enn katte leker. jeg planla å lage meg en lesekrok i dette hjørnet, men for å få til ette trengte jeg bursdag og bursdagsgaver, bokhylle er dyrt.

bursdagen kom og innen denne hadde jeg fått satt opp min nye ikea hylle, på selve bursdagen min reiste vi til ikea og jeg brukte alle pengene jeg hadde fått på innsattser til hyllene mine.
de neste dagene gikk til å bygge ikea insattser, eller som jeg liker å kalle dem puzzlespill. jeg synes egentlig slike kan være litt morsomme å sette sammen.

så var det å finne ut hvor ting skulle stå, og flytte bøkenem ine ut av klesskapet mitt på gangen ( desperat sted å oppbevare dem)

selv om ikke alle hyllene, skuffene og skapene er fyllt er dette prosjektet hovesdaklig over, resten er bare kose planlegging når jeg har krefter.

i dag var vi på loppemarked og jeg fant den perfekte stolen også, siden den var litt ødelagt fikk jeg den til 200 kr. den føles som en himmel å sitte i ( funksjonen som skal ta ut benstøtten virker ikke, så man må gjøre det manuellt)
8 kommentarer

Så flott lesekrok :-)

Her får du nok lest mange flotte boker.

Gøy med bursdag. håper du hadde en flott dag.

Så fint det ble. Ser ordentlig koselig ut. :) Hadde vært gøy og sett bilder av resten av leiligheten din også,Linn Helene. Du har det nok fint. :)

Jacobine1:takk, jeg hadde en kjempe fin dag

Anonym: vel, etter som jeg får kontroll over rommene kan det nok dukke opp bilder, men det kan ta en stund ;-)

Så fint det ble:) Og gratulerer med overstått bursdag!

- June

Se på den, lesekroken ble jo kjempefin ;)

Santar: den bla slik jeg ønsket den, vel nesten men man m alltid tilpasse forventningene og at sykkelen ikke står der gjør den jo bare kosligere.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin