favoritt snacks

om du spurte meg for en mnd siden ville jeg uten tvil si at mitt favoritt snacks var potetgull og dip. rettere sagt kims lett saltet med maarud tortila dipmix ( q rømme).
men i løpet av måneden har det skjedd en forandring og jeg er nå helt hektet på micro popcorn med smør smak. det er ikke smør på, bare smørsmak. noe jeg fant ut da jeg leste innholdsfortegnelsen etter melkevarsel...
ellers er favorittgodteriet mitt bruspulver, favoritt isen min snikkers is ,favoritt sjokoladen min kinder maxi og favoritt brusen min urge (men drikker mest cola)

4 kommentarer

Santar

30.06.2011 kl.11:11

Popcorn er godt det, hadde det bare ikke hatt den tendensen til å sette seg fast mellom tennene til tider :P

Cesssa

30.06.2011 kl.16:56

min favoritt sjokolade er også kinder maxi, og favorittisen min er også snickers! : ) bra smak må jeg si, hehe : )

Linn Helene

30.06.2011 kl.18:28

Santar: ja tanntråd og tannpirkere er et must til popkorn

Linn Helene

30.06.2011 kl.18:29

Cesssa Cecilie: takk :-) har du lagt merke til at om du kjøper den sjokoladen som ligner kinder maxi i andre land ( de heter bare kinder der) så smaker de helt andeledes?

kindermaxi finnes bare i norge...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits