hits

film: children of the corn 2-3

da jeg var ferdig med children of the corn satte jeg på nummer to. desverre så jeg bare på i 15 minutter før jeg slo av filmen. gadd ikke engang å se nummer tre. kan virke som en hard dom, men jeg liker virkelig ikke når de forandrer hovedpoenget i filmen (om man kan kalle det et poeng).

toeren tar liksom opp historien der nummer en slapp, folk kommer til byen for å ta seg av barna. selvfølgelig er det masse presse der også. det som frustrerte meg var en gammel dame som tydeligvis bodde i byen og skulle flytte siden barna var onde (det var ingen voksene i byen)
for det andre virket det som om det i denne filmen var kornet som drepte, noe som går i mot orginal historien om at det faktisk var barna selv som drepte de voksene ved å kutte strupen dems og gi blodet til kornet.

jeg er ikke helt sikker på hvilken rettning film 3 egentlig følger, den mer overnaturlige eller den mer barbariske, men uansett klarer jeg ikke å se for meg en oppfølger i en stor by. kansje filmen er god, men tatt så langt ut av orginal ellementet sitt burde den kansje være frittstående?

ps: jeg vet det var overnaturlig ellement i children of the corn også, men der var det overnaturlige satt på siden og fokuset var på barna sine handlinger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin