katter i bur

jeg har alltid sagt at jeg er i mot katter i bur, vel jeg kan se behovet for reisebur, men alikevel da skal oppholdet være så kort som overhode mulig.
da jeg var på katteutstillingen på senteret i forrige uke bekreftet det følelsen min, jeg ble rett og slett litt kvalm av å se på dem der i buret. der var det den ene som var nyskjærrig og ville hilse på alle, men den dumme døra var i veien. og den lille orietalske som var livredd og helst ville grave seg ned i hjørnet av buret sitt. de andre kattene var relativt rolige.

hva skal jeg da gjøre når jeg har en katt som rett og slett elsker å låse seg inne i reiseburet sitt. begge to går inn og ut derfra innimellom, men sirius kan finne på å gå inn, lukke døra etter seg (den lukker seg etter han) og ligge der å sove i timesvis. innimellom sover han ikke heller, han bare ligger der. forskjellen er jo selvfølgelig at han er fri til å gå ut når han vil, men tenker litt på det innimellom, han er en katt som trives i bur.

(han trives også i plastposer,vesker, kasser, klær, kurver, bagger, sekker, trillebagger, kofferter osv...)

2 kommentarer

Silje Zindellas

29.05.2011 kl.02:01

hvis de liker det så er det jo greit :D

Linn Helene

29.05.2011 kl.02:21

Silje Zindellas: ja de er bare søte, men tenker litt på det. de er ikke glade i burene om de må reise...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits