Lambertseter senter, et fotostudio?

det er an vane for meg å gå innom senteret hver dag, somregel ender det med at jeg bare går igjennom eller at jeg kjøper meg middag før jeg går hjem igjen. senteret er akkurat langt nok unna til at det er et godt mål for gåturene nå som jeg trener meg opp igjen.

lambertseter senter har nok en gang superlørdag, egentlig tror jeg de har det hvert lørdag. i hvertfall ikke langt unna. denne var dempet litt ned da, selv om det var noen tilbud i vinduene så jeg bare to klaser med rosa og svarte ballonger. hele senteret var egentlig ganske rolig i dag.

midt inne på senteret, ved senen, var det satt opp ett stort foto område. du kunne vist bli tatt bilde av og satt inn i en fotografi fra filmen milo til mars. ps: de 300 første fikk også spessialefekter fra filmen. dette var selvfølgelig gratis og jeg måtte prøve. bilde av meg ble helt forferdelig (for å si det mildt).

etter at jeg hadde tatt bildet gikk jeg ned på meny for å handle mat og her var det også satt opp et lite fotostudio, denne gangen for libero. de har vist en bildekonkuranse gående. trygt å si jeg var litt for gammel for denne kampanjen. men med to fotostudioer inne på senteret kan man jo lure på om det er et tema de har gått for.

ikek superlørdag, men foto lørdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits