ny handsfree til iphone

de hadde ikke den orginale inne, så jeg gikk for en annen aple versjon. den skal vist ha bedre lyd og to års garanti. først å fremst må jeg påpeke at det er godt å kunne høre ting igjen, jeg har en uvane med å sprenge slike minihøytalere ganske fort.

nå hører jeg også folk når jeg går ute å prater, noe jeg har savnet med de forrige, så kansje det bare var en fordel at sirius knakk dem slik at jeg måtte kjøpe nye. siden jeg tydeligvis ikke stolte på min egen hørsel om at det var på tide å bytte dem ut...

jaja, nestegang han velger å ødelegge høretelefoner for meg håper jeg han venter til de er ute av iphonen, alle er vist enig med meg om at jeg hadde flaks som fikk ut de knekte delene.


lei for dårlig bilde, men som dere så vidt ser bak pakka... så er det en katt som virkelig ville være med på bildet. så her var det å være rask før han hoppet forran kameraet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits