dagen der på

for andre betyr dette uttrykket dagen etter å ha drukket for mye alkohol, for meg er det dagen etter jeg faktisk har gjort noe normalt.

i går var jeg i byen med kusina mi og venninna hennes, når jeg kom hjem holdt jeg meg våken med husarbeid. jeg prøvde å holde døgnrytmen fordi jeg skulle til frisøren i dag, men den timen ble avlyst så jeg kunne bare ha sovet.

i dag våknet jeg med hodepine og skjelvende kropp, etter en lang stund i senga hvor jeg vurderte hva jeg skulle gjøre sto jeg opp, jeg må uansett ta medesinene mine og det er fullt mulig at litt mat hjelper. desverre må jeg ta medesinene før maten og jeg som sliter så med å få i meg frokost allerede.

tok morningen veldig sakte, ett glass cola og nyheter, men tilslutt måtte jeg bare ta medesinene mine. nå sitter jeg å venter på at kvalmen fra dem skal roe seg nok ned til at jeg kan spise, så kanse jeg slutter å være så svimmel og sliten.

men jeg klager ikke, hadde en fin dag i går....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits