Kramper igjen

det er utrolig hvor fort kroppen kan glemme smerte når du har blitt bedre, jeg var litt dårlig i går. svimmel og døsete men jeg tenkte ikke så veldig mye over det, alle kan ha en dårlig dag innimellom.
men i natt fikk jeg nytt anfall, og det overasket meg. det var ikke en av de værste da.

jeg hadde våknet og lå i senga, først følte jeg en merkelig følelse igjennom kroppen før smertene begynte. min første tanke var what the f...? men tok ikke manke brøkdeler av sekundet før jeg forsto.
jeg håpet det skulle bli med smertene, spessielt siden både luna og sirius kom til meg. Luna la seg under dyna, sirius akkurat langt nok unna meg til at bare hånda mi nådde han. (han har opplevd anfall før)

jeg lot luna ligge under dyna til første krampetrekning kom, da måtte jeg jage henne ut. jeg er så redd for å skade henne mens jeg ikke har noktroll over kroppen.
husker noen smårykninger til før jeg sovnet, drømte om karuseller og stress og våknet opp gjennomvåt av svette.
lurer fortsatt på hva musklene mine gjør mens jeg sover....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits