Katteshow på lambertseter senter

Jeg har aldri hvert på et katteshow før, men håper for all del at det ikke ligner på dette. Her var det 6 katter som skal underholde et helt senter i 6 timer.

kattene var selvfølgelig nydelige 2 britisk korthåret, 2 persere, 1 main con og en oretalsk.

det var tre forskjellige oppdrettere der, to av dem var greie å prate med. men om du faktisk ville ha litt informasjon ut av dette måtte du gjøre som meg. møte opp litt før å se dem sette opp. da lærte jeg i hvertfall litt om all jobben det er med utstillinger.
men jeg fikk svar på katterasene, selv om j eg prøvde å gjette på dem. hun ene ble fornærmet da jeg gjettet feil. jeg kan virkelig ikke katteraser, men tror jeg ser forskjell på en gaupe, tiger og løve.

utstillingen fikk meg i hvertfall ikke til å ville utstille mine to søte katter, virket allt for stressende. uten om at du fikk se og klappe nydelige katter var vel det beste kattematen du fikk med hjem som prøve. sirius klarte i hvertfall ikke å holde seg unna.
4 kommentarer

kawaiicupcakes :3

21.05.2011 kl.12:10

søte katter n__n

Linn Helene

21.05.2011 kl.19:40

kawaiicupcakes :3:ja de var nydelige, men liker ikke å se katter i bur. var godt å komme hjem å kose med mine egene katter etterpå

mjau

21.05.2011 kl.22:55

Jeg var også der. Ikke mye til utstilling, selv om pusene var snille. Jeg ersvak for sølvtabby briter, da.

Linn Helene

21.05.2011 kl.23:13

mjau: ja de korthårete britene var søte, den ene så nyskjerrig og den andre så trøtt ;-) koste litt med den trøtte da, sinsykt myk pels.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits