gnisten og senteret

nok en dag mått jeg på senteret, denne gangen for å hente medesinene jeg bestilte i går. sidenjeg hadde over en time på meg bestemte jeg meg for å ta nok en tur på gnisten. her møtte jeg vidar og sisco. jeg hadde tatt med meg min 3ds så vidar skulle få prøve den ut, tror han syntes den var fin. vi tok noen bilder av sisco og mario. men var vanskelig siden sisco ikke ville samarbeide.

etterpå satt jeg å pratet med en fra hageparsellen, vi har en mistanke om at noen ødelegger for oss ved at de tror de vet best. enda et frukttre har fått gjennomgå med motorsagen og alle jordbærene i parsellene er borte... absolutt alle.

så var det på senteret å handle mat og medesiner. kjøpte salamistenger til kattene slik at jeg har neste gang jeg klipper klør (det blir snart) fant også ut at jeg kan spise gele ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits