torsdag 19 mai

god morgen, først må jeg få si jeg har sovet i natt. kansje ikke sovet godt men i hvertfall sovet ;-)

starten på dagen er ikke fullt så positiv, jeg veier 84 kg, medesinene mine har lagt igjen en smak i munnen som får meg til å grøsse samme hva jeg prøver å svelge. prøver alikevel å få i meg litt mat.
selv om medesinene smaker vondt i dag kan jeg informere om at de hjelper, jeg kan nå gå hele veien til senteret og tilbake uten noen form for støtte.

frokosten i dag består va hipp fruktbeger (eneste jeg får i meg) og cola. drakk frokostjuice og vann til medesinene mine. (den ene medesinen blandes ut i juice)

når jeg har klart å grøsse fra meg starten av dagen skal jeg en tur på senteret, må hente ut mere medesiner. uten om dette har jeg ikke så mye planer. om jeg orker blir det vel parsellen og jeg kommer sikkert til å simme litt. savner lydbok, så kansje jeg går inn på nlb og finner meg en ny bok, elelr kansje jeg begyner å lese en av de mange bøkene jeg har.

med andre ord mange muligheter *s*

Én kommentar

Åshild & Ingrid & Tina

19.05.2011 kl.11:09

HEEIIII :))))))))))<333333333'

DU HAR VELDIG FIN BLOGGG DIN<3333333333333

VI DIGGER DEGG!!!!!!!!! stå på vidre :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits