17 mai morgen

denne 17 mai startet som alle andre, jeg våknet allt for tidlig. denne gangen rakk jeg faktisk å ta meg en dusj og slappe av litt før jeg hørte snakket utenfor. trodde egentlig ikke korpset skulle begynne før 7.30 eller senere, men klokken var 06.50 og jeg forsto at her var det bare å legge fra seg dsi og få på seg klærene.

jeg satt i vinduskarmen sammen med sirius i 10 minutter å fulgte med på at de gjorde seg klare før korpset endelig begynnte å gå. så var det å sette ut flagget på verandan i det de paserte, få på seg sko og ta igjen korpset slik at jeg kom meg over veien til sykehjemmet før de stilte seg opp.

bestemte meg nemlig for å filme fra forsiden denne gangen. ingenting er som å starte 17 mai med nasjonalsangen. en tradisjon jeg gleder meg veldig til hvert år.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits