sims 3 - kinder legacy 14.5.11

Da er alle barna som kan bli født i gen tre kommet til verden, det er en dag til moren dems Mayra blir eldre. det å jobbe med Mayra sin livsambisjon og få så mange unger som mulig har hvert vanskelig, spessielt siden jeg måtte få ut søsknene til Sirius før det var plass til flere folk i huset.
jeg prøver å holde folk i huset til jeg har fått oppfylt livsønske, 200 i lykke og selvfølgelig et portrett, 3 poeng pr. pers. jeg vil ha.

siden vi kom litt sent i gang med barn 1 og 2  håpet jeg veldig på tvillinger da hun var gravid for 4. gang. flere barn, mere poeng å samle, menjeg kan ha overdrevet litt på ønsket. siden jeg gjorde allt mulig i spillet for å fremme fødselen av tvillinger - sett på barne tv, far er tvilling, ekstra fertill- (ingen juksekoder) så endte jeg opp med trillinger. det er første gang jeg har fått i spillet så jeg var litt overasket. 3 jenter.

gen 3 før ekteskap består nå av:

- Mindi Kinder - voksen- chess Legend
- Michelle Kinder - tenåring - the perfect garden
- Martin Kinder - barn - ingen livsønske enda
- Maria Kinder - baby - ingen livsønske enda
- May Kinder - baby - ingen livsønske enda (kommer til å føre legacy videre)
- Madelen kinder - baby - ingen livsønske enda

som dere sikkert legger merke til så velger jeg alltid navn som starter på samme bokstav som den jeg gifter inn i familien. bare for å gjøre navnvelgingen litt mer morsom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits