sims 3 - kinder`s hovedhus

da er jeg nesten ferdig meg kinder familien sitt hovedhus, i hvertfall på utsiden. planene er å oppdatere bilene etter som jeg får penger. litt småforandringer kommer nok også etter som folk ønsker seg nye ting.

tomta har to hus på seg. det største er boområdet dems, mens det mindre er aktivitets hus. her kan de også åpne egene bedrifter om de ønsker det. tomta er strandtomt så jeg lar det meste være dekket av sand, det er to unntak. under fontenen (der bobblebadet står) og ved fiske kulpene (der de driver dyrking av grønnsaker og frukt)

en liten lekeplass på midten av nederste platå, disse lekene blir byttet ut når den nye tillegspakka kommer ut og man får leker man kan leke med. et dødt tre midt inni fordi jeg mener alle barn burde få klatre i trær.2 kommentarer

bernteriksandnes

10.05.2011 kl.14:47

Sims-serien er meget bra serie som jeg faktisk selv har spilt en del :)

SV: Jeg synes personlig at LEGO-spillene er unike og jeg bruker mye tid på disse sammen med barna. Spiller ikke alene, men med noen. Da er det desto artigere :)

Linn Helene

10.05.2011 kl.20:08

bernteriksandnes: det er litt vanskelig å spille sammen noen på ds, men kansje verdt å prøve på wii. har ingen barn selv jeg kan spille med, men kan sikekrt få låne noen i familien ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits