Ny firefox

jeg er ikke spessielt glad i forandringer, nettlesere er ingen unntak.

i dag da jeg satte meg ved datan fikk jeg først besked om at det var en firefox opdatering, selvfølgelig kjørte jeg denne men ble fort henvist til en side hvor det sto at firefox 4 endelig hadde kommet.
jeg liker å være oppdatert på nettlesere så jeg innstalerer den, det var større forandringer enn ventet.

jeg kan antagligvis bytte om på mye av forandringene, men jobber med å venne meg til dem. største problemer er bytte av plass i meny mellom åpne i ny fane og åpne i nytt vindu, her har jeg klikket mange ganger feil i dag. andre store forskjellen jeg sliter med er at de har flyttet hjem knappen. men regner med at jeg venner meg til det fort.

ingen av toolbarene jeg har lastet ned fungerte med ff 4, men det gjør ikke noe siden jeg ikke bruker noen av dem lengere uansett.

ellers har jeg allt vent meg til det nye utseende, egenlig liker jeg at ting blir bedre, tar bare litt tid å venne seg til nye ting...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits