sims og kos

i dag har det blitt en del sims 3 spilling på meg, det kosligste med dette er selvfølgelig sirius som legger seg så lang han er forran dataskjermen og gjør allt han kan av søte ting for å få meg til å kose med han i stedet.

når jeg spiller sims 3 hører jeg på musik fra iphonen samtidig, det første kvarteres brukes til å overtale sirius til å ligge nede i stedenfor å sitte forran skjermen (han vet nok hvor oppmerksomheten min egentlig er). men etterhvert kommer vi inn i rutinen vår, hvor jeg småkoser med han innimellom til han sovner.

jeg spiller fortsatt på kinder familien og har begynt på generasjon 3, uten om hakking i kina har jeg ikke møtt på noen bugs (som jeg ikke kunne fikse med cheat). jeg nekter familien å få seg buttler da, sidenjeg tror dette var det som ødela de to siste familiene mine, man lærer av erfaringer.

Kinder familien består nå av:

Sirius Kinder (hoved sim)
Mayra Kinder (kone, gravid)
stian Kinder (storebror)
simon kinder (storebror)
Mindi kinder (datter, tenåring)
Michelle kinder (datter, barn)

akkurat nå harjeg registrert 20 p

gen:3
paint:7
LH: 5
LW: 5

har noen uregistrerte poeng også, men registrerer først når en sin dør eller flytter ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits