hits

fredagskos

dagen i dag har ikke hvert like bra som gårsdagen, men jeg har alikevel klart å gjøre en del ting. selvfølgelig gjør ikke kattene ting lettere for meg da.

jeg stupte fremover i trappoppgangen i dag, heldigvis var jeg på vei oppover og ikke nedover. sirius hadde løpt ut og jeg prøvde å fange han. endte med at jeg ble sittende på gulvet forran døren min og prøvde å holde et anfall under kontroll mens jeg håpet sirius ville komme ned på egenhånd, noe han gjorde til slutt.

kropskontrollen har ikke hvert helt på top, men jeg føler jo at jeg har litt mere energi.

i dag er det fredag og det pleier å bety pizza hos tanta mi, dette var ingen unntak. de siter barnevakt for barna så det ble fullt  hus og mye pokemon og harvest moon prating. under maten klagde tanta mi over at vi bare pratet pokemon så vi måtte bytte tema.

egentlig skulle jeg ha sett på noerske talenter i dag, men er så utrolig sliten etter å ha sloss med anfall flere ganger i dag, så tanta mi og barna fulgte meg hjem. barna ville hilse på kattene. De fikk komme en om gangen å hilse på luna som lå på senga si, mens jeg bærte sirius til dem, han løp litt i mellom bena på dem også. greit å ha en katt som ikke er så skvetten. men tilslutt ble han også lei av koseplikten og syntes det var greit når barna dro igjen.

jeg skal nok snart legge meg, må bare fikse m3 zero kortet mitt som har låst seg.

2 kommentarer

Hallo! Jeg vil bare ønske deg en flott helg! :-) Kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin