pokemon på verandan

nå som jeg har begynt på antibiotika skal jeg ikke oppholde meg for mye i sola, så i dag utnyttet jeg meg av skyggen på verandan. solen traff bare bena mine og var nok til å holde varmen i hele kroppen.

jeg åpnet egentlig døra for å legge et nyvaska teppe på tørk, men viste jo at så fort jeg åpnet den døra kom kattene til å løpe ut, så jeg lagde meg litt mat og tok lunchen der ute. koste meg veldig så bestemte meg for å bli der ute til klokken 17.00 (ca. 1 time). jeg hentet dsi og pokemonspillet mitt, et lite klorestativ til å støtte bena på og satte meg godt til rette.

begge kattene løp inn og ut, kom å hilste på meg innimellom, prøvde å stjele matrestene mine, prøvde å hoppe opp på veranda kanten og allt annet som er vanlig der ute.
men de var såpas rolige at jeg fikk kost meg med pokemon og spillte helt til jeg ble svimmel...
spilte nok en gang på black for å få en ekstra victini.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits