hits

kloklipp dag igjen

nok en dag kom den forferdelige dagen hvor mamma fanger pusekattene sine og klipper klørene dems. i dag skulle ikke bare forklørene klippes, men de bak også. jeg forbredet meg til en krig og var egentlig ganske glad jeg var godt forbredt når den startet.

i dag tok jeg luna først, siden hun var oppe og gikk. jeg liker ikke å vekke kattene for å klippe klørene dems, heldigvis er det slik at om jeg begynner med en kommer den andre for å se på. Luna var egentlig en liten engel. hun viste at hun ikke helt likte det, men ingen klynking, knurring eller piping som hun pleier. hun er også så liten at jeg bare tipet henne på ryggen for å ta bakpotene.

sirius derimot hadde ingen planer om å komme fredelig, med en gang han forsto det var han sin tur løp han å gjemte seg under senga, heldigvis forstår han ikke at jeg ikke gidder å krype inn etter han, så da jeg gikk rundt senga løp han ut i stua. akkurat som jeg håpet på. i stua er det ingen ting å krype under.
når jeg klippet forpotene hans freste han faktisk til meg, jeg fikk nesten latterkrampe så tror han forsto det ikke var riktig vei å gå, det hjalp i hvertfall ikke. sirius er så sterk at jeg sliter med å holde han på ryggen, så jeg må på en måte holde han fast under den ene armen mens jeg klipper klørene på bakpotene hans. han ga seg ikke uten en kamp. men ikke jeg heller...

det hele avsluttet somvanlig med godbiter, noe kattene var veldig innstilt på, etter at godbitene var spist opp gikk sirius inn på stua for å furte, luna ligger i gangen og virker ikke til å bry seg noe i det hele tatt. veldig stor forandring. har de byttet kropp eller noe slik?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin