hits

lillestrøm oppdatering

i dag var jeg på lillestrøm helseklinikk igjen og fikk høre svarene på prøvene mine, eller jeg fikk høre svaret på en av prøvene mine. de kunne ikke finne noen kjente imunfeil, så det tyder på at imunforsvaret mitt er friskt. det er veldig bra.
triconella prøven derimot hadde de ikke svar på, sanktolavhospital kunne ikke utføre testen. Helt ærlig er det ingen i Norge som utfører den testen, så prøvene må sendes til et sykehus i stokholm. det er vist veldig, veldig kjeldent folk får positive svar på denne første testen som jeg har tatt...

om triconella testen er positiv blir jeg sent videre til spesialist på tropiske sykdommer med en gang (uten ekstra time) problemet med disse testene er at de er dyre og som sagt ingen i norge gjennomfører dem.

men selv om de ikke har funnet ut noe klart på disse prøvene, er alle prøvene jeg måtte ta tatt. slik at jendelig kan starte behandling. de behandler infeksjonene i magen og tarmen min først (siden dette er det eneste problemet som er stavfestet enda) men vi håper og tror at kuren skal virke på mere enn det.

jeg skal gå på en to mnd lang antibiotika kur, en uke med antibiotika så tre uker med medesiner som skal bygge opp kroppen igjen, for nok en uke med en ny antibiotika og enda en runde for å bygge opp kroppen. dette er smalspektret antibiotika. samtidig skal jeg gå på vispektret antibiotika, b-12 tabletter (slipper sprøytene siden de ikke hjalp spesielt) og en hel del andre medesiner som skal hjelpe magen og kroppen min til å fungere igjen.

vi vet med erfaring at antibiotika kurer har veldig god efekt på anfallene mine, selv om de aldri før har tatt dem fulstendig.(ingen av antibiotika kurene jeg har gått på før har hvert for anfallene) etter en måneds tid begynner jeg somregel å sakte men sikkert å bli dårligere igjen. men tanken på en uke eller to hvor jeg kansje får ha det smertefritt muntrer meg veldig opp...

selvfølgelig ville jeg begynne kuren med en gang, men apoteket hadde ikke medesinene inne så jeg må vente til i morgen.

de hintet også om at jeg burde få en ny vurdering om eplepsi eller andre nevroligske lidelser for anfallene mine.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin