Ellen (18) frykter å dø før hjelpa kommer

denne artikkelen vekket mange forskjellige følelser i meg, den aller første tanken min var egoistisk. bare slitt i 18 mnd med norsk helsevesen og hun får hjelp tilslutt (om den kommer i tide)

men det tar bare et halvt sekund før jeg føler med henne og familien hennes, kansje dette ikke er en stor nyhet for meg, men alikevel alvorlig og forferdelig for dem.

det er utrolig tungt å måtte jobbe i mot helsevesenet når du egentlig er syk og trenger kreftene til å ta vare på deg selv, det er også tungt for familie og venner. heldigvis har Ellen familie som har stått på for henne, slik jeg har.

når jeg begynte på lillestrøm helseklinikk tenkte jeg at dette er sykt, det å måtte betale så mye penger for noe som skulle hvert gratis. og for hvert svar jeg får tilbake tenker jeg det samme. hvorfor vil ikke norsk helsevesen ta tak i mitt problem, hvorfor vil ingen hjelpe meg. jeg kan trygt si at deprisjoner er veldig vanskelig i slike perioder.

det å ligge å føle at man skal dø helt alene, mens verden ser en annen vei, rett og slett fordi de ikke gidder er utrolig smertefullt og følger med deg videre. noen ganger går det så langt at man nesten ber om at man bare skal dø og bli ferdig med det, hvorfor skal man pines så mye?

jeg går ikke ned i vekt og holder på å sulte i hjel slik som denne jenta gjør, antagligvis feiler det meg ikke noe dødlig i det hele tatt. men det er lett å si når man ikke ligger hjelpesløs på et iskaldt gulv og prøver å ringe legevakta for å få hjelp, men de vil ikke hjelpe deg siden du ikke klarer å holde bevistheten lenge nok til å faktisk prate.

jeg ønsker ellen lykke til og god bedring, håper du får hjelp i tide og at de finner ut av hva som feiler deg. du er ikke alene...

artikkel

3 kommentarer

Santar

25.04.2011 kl.18:49

Huff, ja får håpe hun får hjelp i tide.

ingelingsverden

25.04.2011 kl.21:45

Jeg føler det akkurat som deg.. sliter selv med dette.

Håper dere får hjelp i tide :)

Linn Helene

26.04.2011 kl.08:45

ingelingsverden:takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits