hits

kjøretur i sola

da mamma ringte og ville ta meg med ut på kjøretur var min første tanke at jeg ville ha på meg den nye sommerkjolen min, litt betenkt ringte jeg mamma å spurte om tempraturen ute. jeg hadde ikke noe å uroe meg for, og jakka ble liggende i bilen hele tiden.

først kjørte vi å vasket bilen, noe ingen av oss er så glad i (slike maskiner) men vi overlevde og etter litt vurdering kom vi frem til at vi kjørte til huset i ås.
vi kjørte innom mcdonalds drive in på veien og tok med oss en brus og milkshake, så var det rett til huset vårt. Mamma og unkelen min hadde malt mer på huset, men i dag gikk vi ikke inn, vi satt bare på verandan og nøt sola og den fine tomta.

mamma ble litt lei av å sitte stille, noe man blir om man faktisk klarer å gjøre ting, så hun ville hjem igjen. jeg tok meg en rask tur ned for å se på frukttrærene, spent på om de vil klare å hole noe frukt. på siden så jeg et bærkratt, dette gjorde meg veldig glad. jeg liker å plukke bær, men jeg klarte ikke å se hva slags bær, bladene var nesten ikke sprunget ut, men jeg gjetter på rips eller solbær (de har veldig like blader)

så var det å kjøre hjem igjen, se på karusellene som gikk i det vi kjørte forbi 1000 fryd, tydeligvis en del folk som har tatt turen dit i varmen, mye biler på parkeringsplassene, men langt fra sommer tilstander.
så satte mamma meg av hjemme med invitasjon til fisk kl 17 00, desverre tror jeg ikke jeg orker å gå opp, må nok lege meg litt i stedet.

avsluttet soldagen med noen minutter på verandan, ble ikke så mye mer siden jeg skalv og ikke orket å lese noe. syntes det måtte se rart ut at jeg satt der og skalv midt på dagen (ulempen med at folk kan se inn på verandan din). sirius lå innenfor verandadøra så jeg plukket med meg et kattemynte blad til luna og gikk inn... luna var veldig fornøyd :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin