påskemorgen slukker ikke sorgen

det er ikke mye sorg som er slukket her i huset, familiemiddagen i går endte som vanlig opp med at jeg ble veldig dårlig. denne gangen tror jeg rett og slett det var ren utmattelse, aldri følt noe slikt før, var veldig ekkelt.

jeg kapret senga til mamma og så fort resten av gjestene hadde gått fikk jeg tanta mi til å følge meg hjem, her hoppet jeg rett i seng. for en gangskyls måtte dyrene overleve en hel natt uten at jeg så til dem.

natta har hvert et mareritt, ikke anfal og bare enkelte kramper. men en utmattelse som har hvert så intens at det fortsatte å skremme meg. når jeg sov var drømmene så virkelige og dype + forferdelige at jeg egentlig ikke hvilte noe særlig.

våknet ca 8.00 og da jeg prøvde å bevege armene mine forsto jeg at dette kommer ikke til å bli en morsom dag.

men oppi allt det fæle i løpet av natta har det hvert noe positivt, en pusekatt som har kommet gjevnlig å sett til meg og trøstet meg. han er flink til det når jeg er virkelig dårlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits