god morgen

da var jeg oppe og hoppet igjen, hadde mareritt om at jeg ikke rakk å stå opp i tide til jeg skulle være med mamma i butikken, hun sa hun skulle dra 8, jeg våknet (akkurat som i drømmen) 6 minutter over.

jeg har ikke hørt noe fra mamma, så jeg regner med at hun enten sover enda, eller har ombestemt seg, eller har sjekket åpningstidene i butikken. men om det er de to siste kunne hun ha sendt meg en melding. jaja, om drømmen stemmer så kommer de rett før 9.

enn så lenge kanjeg kose meg med frokost og tenke nøye igjennom hva jeg mangler i butikken, godteri er i hvertfall ikke en av tingene ;-)

ser ut til at kroppen fungerer delevis normalt i dag, bommer litt på tastaturet grunnet skjelving, men ikke så mye og jeg regner med at maten tar det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits