hits

dagen i dag

dagen i dag har hvert en berg og dal bane. med andre ord, her har det gått opp og ned.
startet dagen med frokost og kjøkkenvask og endte opp med to timer ekstra i senga, lå å spillte harvest moon mens kroppen min prøvde å ta seg opp igjen.

da jeg endelig hadde fått kontroll på kroppen igjen ringte mamma og sa hun skulle kommemed gardinine mine, hun har vasket dem for meg. men hun klarte jo ikke å begrense seg til å henge opp gardiner. her ble det vindusvask, bytte av andre gardiner og skiftet på senga mi. selvfølgelig hjalp jeg til, helt til kroppen min sa stopp og hodet surret fritt på egenhånd. nok en gang var det å samle sammen kroppen igjen.

jeg prøvde meg på middag som ikke gikk så bra, kroppen min vil ikke ha mat for tiden, så her er det tvansgspising. tok timer før magesmertene ga seg :-(
men selv med magesmerter klarte jeg å gå en liten tur, jeg gikk hele gata utenfor frem og tilbake *ler*, viktigst var vel å få oppleve sola, men litt bevegelse skal vist være bra det å.

nok en gang måtte jeg hvile å få kontroll over kroppen min, og tilslutt spilte jeg litt sims 3 og så noen episoder av cold case. tror egentlig ikke jeg skal prøve på så mye bevegelser lengere nå. blir å legge seg straks å håpe at jeg får sove før smertene etter dagen tar meg igjen (løper fra dem)... men ingen anfall i dag, bare enkelt kramper...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin