hits

kampanje værsting

jeg har alltid trodd at det var platekompaniet som var de med mest salg og kampanjer, de har jo en ny hver uke og reklamerer stort for dem i butikkene sine. selv himmler jeg med øynene når jeg ser plakatene, hvilken grunn til salg har de funnet på denne gangen da...

menjeg har nå bli vist at jeg hadde feil, det finnes noen som er værre og det er dell. hver dag får jeg mail om en ny kampanje eller ett tilbud de har... hver eneste dag. for noen dager siden var det stort, 50% på varer for deg. jeg åpnet ikke mailen en gang. sendte den rett i søpla, sammen med alle de andre.

jeg har en dell maskin og skal love dere at det blir med den ene, dems service løfte virker genialt og var grunnen til at jeg kjøpte der + jeg kunne bygge maskinen selv. men da maskinen gikk i stykker var det uker i telefonen (som kunne vare hele dager) de ville jeg skulle gjøre allt for å finne feilen. noe jeg ikke gjorde.

eller egentlig har jeg det, men det var ikke før den nesten satte fyr på senga mi, men jeg har gitt opp dell helt. desverre har de mail adressen min siden jeg faktisk prøvde å få hjelp til å redde den dyre laptopen min (som kostet over 20 000)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin