hits

merkelig, men skremmende angrep

en kvinne på tur, sammen med datteren i barnevogn og hund ble i dag tidlig angrepet av to ulver live ved stocholm i sverige. det er veldig uvanlig at ulver angriper mennesker.

mor og datter kom fra hendelsen i live, men familiehunden ble dratt inn i skogen og drept. eksperter er helt sikkre på at det var ulver og at historien er san.

jeg sitter med en del rare tanker i hodet mitt, en ting er jo at ikke ulver angriper mennesker. de vet at vi er en større trussel og holder seg unna, ikke er de spessielt glad i kjøttet vårt uansett siden vi er kjøttspisere. andre merkelige sitvasjonen var at det bare var to ulver. ikke hele flokken som bor i nærheten. flokker jakter sammen og ville tvilsomt ha prøvd seg på to mennesker og en hund når de bare var to.

min første tanke var at de kom innpå en familie med valper, men valpene i denne flokken er nå ett år gamle og det ekstreme beskyttelsesinstinktet  til flokken er nok over. min andre tanke og kansje den mest sansynlige er at det er to ulver som har løsrevet seg fra flokken. de vet de nå er fritt villt, sikkert sultene og utrygge.
i såfall er det stort mulig at det var hunden som egentlig var målet for angrepet siden dyrene er så like og den ville ha hvert en trussel. selvfølgelig kan ungen i barnevognen ha hvert målet også, siden ulver går for de svakeste. men da må de ha hvert ekstremt sultene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin