hits

nok en dag...

brukt mest til søvn, selv om jeg må innrømme at det har langt fra hvert skjedelig. i løpet av dagen har jeg hvert med på tsunamier, hvert vampyr og selfølgelig hvert på ferie i syden. ingen av disse drømmene vil jeg se på som mareritt, kansje litt stressende innimellom, men mest spennende og underholdene.

marerittet var som vanlig at strømmen hadde gått i leiligheten min, så drømte jeg at jeg våknet og strømmen virkelig hadde gått, men bare i halve leiligheten. men da telefonen ikke virket grunnet strømbrud lo jeg av drømmen min. strømbrud tar da ikke ting på bateri. greit at hodet mitt utsmarter marerittene mine.

ene gangen våknet jeg og trodde jeg hadde blitt døv, jeg pleier å bruke lyset og lydene for å fastsette ca når på døgnet jeg våkner. det var grålyst, men hvert det hele dagen så det sa meg ikke noe. da jeg lyttet hørte jeg ingenting. ikke en fugl, ikke en bil, ikke et menneske, ikke lyder fra blokka heller. jeg viste jo at det ikke var midt på natten siden det var lyst ute.

til slutt hørte jeg småfugler, men skjeldent måkene er så stille. lurte på om det skulle begynne å regne, men luften føltes ikke riktig til det. så kansje jeg våknet litt før hørselen min. etterhvert hørte jeg selvfølgelig også mennesker, men veldig stille, selv til å være søndag. klokken var vel rundt 7-8 tiden på kvelden. jeg måtte jo sjekke tilslutt.

når jeg tilslutt sto opp (etter forsiktig tråkke runde på ryggen min av sirius) hadde jeg veldig vondt i hodet, men putet i meg en pinex, matt og drikke og det tok vekk det værste. ikke helt betemt meg for om hodet mitt orker sims i natt, men jeg skal nok prøve :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin