hits

dagen i dag

egentlig har det ikke skjedd så mye i dag, siden jeg hadde anfall på kvelden i går og sov til 3 på natta og våknet har jeg fått snudd døgnet mitt.
var ikke helt på top og brukte hele natte på å sitte å høre på lydbok og spille kabal

da jeg burde ha lagt meg klarte jeg ikke å legge fra meg boka så det endte med at jeg satt oppe til 12.30, men nå har jeg hørt ferdig i am number 4. må la boka synke litt inn før jeg vil skrive mer om den.

når jeg la meg klarte jeg med nød og neppe å spille to dager på harvet moon spillet mitt før kroppen ga opp, de siste timene i spillet var forferdelige.men får kun lagret når jeg legger meg.

spurte mamma om hun kunne handle for meg, siden jeg ville sove over åpningstidene i butikkene (hater søndager når butikker er stengt, legger så press på lørdager), startet dagen/ kvelden klokken 20.30 med å hente varene hos henne.

jeg håper på å sove litt i natt, ellers blir det nok en del sims. vet ikke hvilket spill jeg skal spille på enda, men siden jeg fortsatt får streng besked om å holde meg rolig, så får jeg vel det da.

4 kommentarer

Jeg skal spille TheSims3 inatt, eller nå, siden typen er dum og har lagt seg, selvom han våknet over tolv idag o.o

TheRobotUnicorn~ :3: noen trenger mye søvn ;-)

planenem ine for natten ble litt forsykvet da jeg måtte legge meg igjen, men nå er jeg klar for sims. blir medieval denne gangen.

Jeg sov fra 4 til sju og fortsatte å spille jeg. 8D

TheRobotUnicorn~ :3: kjenner til den vanen ja

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin