dagen i dag

egentlig har det ikke skjedd så mye i dag, siden jeg hadde anfall på kvelden i går og sov til 3 på natta og våknet har jeg fått snudd døgnet mitt.
var ikke helt på top og brukte hele natte på å sitte å høre på lydbok og spille kabal

da jeg burde ha lagt meg klarte jeg ikke å legge fra meg boka så det endte med at jeg satt oppe til 12.30, men nå har jeg hørt ferdig i am number 4. må la boka synke litt inn før jeg vil skrive mer om den.

når jeg la meg klarte jeg med nød og neppe å spille to dager på harvet moon spillet mitt før kroppen ga opp, de siste timene i spillet var forferdelige.men får kun lagret når jeg legger meg.

spurte mamma om hun kunne handle for meg, siden jeg ville sove over åpningstidene i butikkene (hater søndager når butikker er stengt, legger så press på lørdager), startet dagen/ kvelden klokken 20.30 med å hente varene hos henne.

jeg håper på å sove litt i natt, ellers blir det nok en del sims. vet ikke hvilket spill jeg skal spille på enda, men siden jeg fortsatt får streng besked om å holde meg rolig, så får jeg vel det da.

4 kommentarer

TheRobotUnicorn~ :3

16.04.2011 kl.23:40

Jeg skal spille TheSims3 inatt, eller nå, siden typen er dum og har lagt seg, selvom han våknet over tolv idag o.o

Linn Helene

17.04.2011 kl.04:32

TheRobotUnicorn~ :3: noen trenger mye søvn ;-)

planenem ine for natten ble litt forsykvet da jeg måtte legge meg igjen, men nå er jeg klar for sims. blir medieval denne gangen.

TheRobotUnicorn~ :3

17.04.2011 kl.10:35

Jeg sov fra 4 til sju og fortsatte å spille jeg. 8D

Linn Helene

17.04.2011 kl.10:53

TheRobotUnicorn~ :3: kjenner til den vanen ja

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits