pizza kveld

da var det nok en gang fredag, og fredag betyr pizza hos min tante og kusine. egentlig sa jeg at jeg ikke skulle komme sidenjeg er dårlig i dag, men tanta mi hadde allerede lagd bunnen, og helt ærlig om jeg får et anfall der oppe sjokerer det dem rent lite...

jeg må også en tur i butikken så jeg spurte kusina mi om hun kunne være med meg, enda er jeg litt skeptisk til hele denne gå ut greia, men har en tedens til å klare det jeg må. prisen betaler jeg etterpå.

anfallet jeg strever i mot nå startet ved 7 tiden i dag tidlig, jeg har sovet i løpet av dagen men også hatt anfall, så kan kalle det mildt sagt urolig søvn.

har begynt på i am number 4 lydboka, hitil mer kjærlighetshistorie en action, men synes konseptet er genialt. og de må da finne han tilslutt.

5 kommentarer

TheRobotUnicorn~ :3

15.04.2011 kl.19:37

Stakkar da ._. Håper det går bedre <3 Jeg bryr meg om deg. :3

Linn Helene

16.04.2011 kl.02:49

TheRobotUnicorn~ :3: takk, jeg fikk desverre anfall, men ikke så ille. har sovet siden 10 tiden og våknet nå. litt bedre.

Eldeen

16.04.2011 kl.11:43

Håper det roer seg, og at du får en koselig pizzakveld. :)

SV: Ja, jeg håper hun bare er på ferie en tur, og at hun snart kommer hjem. Savner henne. <3

Linn Helene

16.04.2011 kl.21:47

Eldeen:roer seg nok ikke med en pizza kveld, men noen timer i søvn senere pleier å hjelpe. men man må jo tenke på det sosiale og ikke bare det fysiske. ellers går man på veggen.

Eldeen

17.04.2011 kl.16:40

Ja, det er sant. :) Håper du har det bedre i dag. :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits