hits

pizza kveld

da var det nok en gang fredag, og fredag betyr pizza hos min tante og kusine. egentlig sa jeg at jeg ikke skulle komme sidenjeg er dårlig i dag, men tanta mi hadde allerede lagd bunnen, og helt ærlig om jeg får et anfall der oppe sjokerer det dem rent lite...

jeg må også en tur i butikken så jeg spurte kusina mi om hun kunne være med meg, enda er jeg litt skeptisk til hele denne gå ut greia, men har en tedens til å klare det jeg må. prisen betaler jeg etterpå.

anfallet jeg strever i mot nå startet ved 7 tiden i dag tidlig, jeg har sovet i løpet av dagen men også hatt anfall, så kan kalle det mildt sagt urolig søvn.

har begynt på i am number 4 lydboka, hitil mer kjærlighetshistorie en action, men synes konseptet er genialt. og de må da finne han tilslutt.

5 kommentarer

Stakkar da ._. Håper det går bedre <3 Jeg bryr meg om deg. :3

TheRobotUnicorn~ :3: takk, jeg fikk desverre anfall, men ikke så ille. har sovet siden 10 tiden og våknet nå. litt bedre.

Håper det roer seg, og at du får en koselig pizzakveld. :)

SV: Ja, jeg håper hun bare er på ferie en tur, og at hun snart kommer hjem. Savner henne. <3

Eldeen:roer seg nok ikke med en pizza kveld, men noen timer i søvn senere pleier å hjelpe. men man må jo tenke på det sosiale og ikke bare det fysiske. ellers går man på veggen.

Ja, det er sant. :) Håper du har det bedre i dag. :)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin