hits

katt fikk pil igjennom hodet, ingen varige skader

i dagbladet står det om katten max i carlifornia, han hadde hvert savnet og da han kom hjem fikk eierne, til sin store skrekk se at katten hadde en pil igjennom hodet.
eieren sier det så ut som en jukse pil, slik du kjøper i morrobutikker, men det var det altså ikke.
max oppførte seg helt normalt og satte seg til å spise, men ikke så overaskende ble han fort fraktet til dyrlegen hvor han ble bedøvet og pilen fjernet.

pilen harantagligvis ikke hvert borti hjernen til katten, så han slipper unna med bare et høl i øret + at han nå har blitt innekatt mot sin egen vilje.
det blir undersøkt om noen skøyt katten med vilje, håper for all del ikke det.

men han må ha brukt en del av sine ni liv på å komme igjennom det :-)

til artikkel

12 kommentarer

GUD BEDRE!!! ÅÅ så bra det gikk så flott med katten...stakars..

Jeg sier bare FY FAEN!! Dette er gjort med vilje..ingen katt får en pil i hodet av ren uflaks!!

Ønsker denne idioten av et individ et jævlig liv for framtiden!!

Unnskyld meg men sånn reagerer jeg på Facebook også!!

Er så dyreforekjemper til de grader at jeg reagerer sånn med en gang...

Er så mye grusomhet mot dyr i denne verden!!

Mvh Mira

Mira`s Gothiske Verden: ja det er mye grusomhet og det gjør virkelig vondt å lese om det. ofte trøster jeg meg med å klemme sirius inntil meg.

men det er en liten teoretisk mulighet for at det var et uhell, vi vet aldri. man må være forsiktig med å dømme før man vet allt.

Ja det er jeg enig i, men...akuratt i dette tilfellet tror jeg ikke det, ingen går rundt med våpen med piler og skyter rundt seg, meget mistenkelig, det hele ser ut som om vedkommende har siktet på hodet til katten for å treffe, sånn tilfeldighet skal mye til å få til...Det er mye grusomme utspekulerte mennesker der ute!

Mvh Mira

Mira`s Gothiske Verden: jeg ligget å fundert på dette med pilen i dag,jeg er enig med deg, men velger alikevel å håpe og tro det er et uhell. vet hvor fæle mennesker kan være, men liker å tro det beste

Ja er så enig...vil jo at folk skal være snille med dyra...men har sett så masse fælt på disse facebookgruppene og da tenker man sitt....

Hadde jeg med egne øyne sett noe slikt hadde jeg flydd på vedkommende, uansett hvordan det hadde gått med meg!

Mira`s Gothiske Verden: sitti med kattene i fanget å sett på animal planet jeg, dyrepolitiet. noen ganger blir jeg bare forskrekket.

men igjen det var dyrepolitiet som fikk meg til å ikke gi opp på Luna, for kan de kattene bli trygge skal jeg gjammen klare å få min lille prinsesse som aldri har opplevd noe vondt til å bli trygg. det tok over et år, men det virket.

Å ja det var flott:):) Så koselig å ha de på fanget:)

Jeg har 8 katter selv jeg, fant 4 unger i skogen i fjor..to har fått fine hjem og to ble hos meg, så jeg koser meg masse jeg også:):)

Mira`s Gothiske Verden: jeg har bare lov til å ha 2 i leiligheten, men tror det er allt jeg klarer å ta meg av nå. har tre akvariumer også.

Ja det er litt av en jobb:):)

Jeg bor på gård jeg så jeg har en hund også:)

Er jo så glad i dyr:):)

Mira`s Gothiske Verden:drømmer om at når jeg blir frisk skal jeg flytte ut på et lite gårdsbruk, men er nok for mye byjente til å klare å gjenomføre den drømmen.

Hmm...ja..men kan hende du også gjør det etterhvert,

jeg bodde i byen..ikke oslo.. og tilslutt fikk jeg nok av alle naboer som klippet gresset kl 09.00 søndagsmorgen,

alle småungene som fikk trampoliner i nabohagene og "hylte" ørene ut på oss,

en annen brukte hele søndagen på å sage ved til vinteren pluss at 30 kilometeren ble brukt som E6!!

Og et rart fenomen var at alle måtte ut å skravle i den jævla mobiltelefonen i hagen, så man tilogmed hørte samtalene inn i huset vårt!!

(og masse mer..)

Jeg klarte ikke mer og vi flyttet i et hus for oss selv litt lenger unna...man trenger faktisk ikke kjøre lenger enn 30 min for å komme på "landet" fra Oslo:):)

Stille og rolig...vi gjør hva vi vil, dyrene går ut og inn som de vil....har åker, skog og innsjø rundt huset...alikevel kan man gå 10 minutter så ligger det et lite kjøpesenter der. Skal vi til Oslo tar det 30 min med bil...så det er bare perfekt:):)

Aldri mer inn i "kaoset" igjen hehe..

Masse hilsener fra Mira, og riktig god helg:)

Mira`s Gothiske Verden:

jeg har faktisk bodd to år i br.dal, 16-18 år. familien vår kommer derfra.

men etter to år flyttet vi tilbake til oslo, vi har heletiden bod på utsiden da. jeg hadde aldri overlevd i sentrum.

noe av nabobråket kan gå en på nervene, slik som borring og høytrykkspylere. men de fleste lydene i blokken ser jeg bare på som betryggende og får meg til å føle meg hjemme.

ekstra vanskelig er det å bo i leilighet når man ofte er dårlig og trenger å sove om dagen, for det er nesten alltid noen som skal pusse opp eller lignende.

kansje jeg føler det andeledes når jeg blir friskere, jeg satser på det, tror jeg kan få ett fint lite småbruk litt utenfor oslo for leiligheten min.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin