norsk militær i nøtteskall

hver gang jeg ser overskriftene i en av avisene bare sitter jeg å ler for meg selv, garden som gjemmer seg på do.

saken er at de hadde øvelse og da alarmen gikk var det mange av de i garden som prøvde å stikke unna. noen gjemte seg på do, noen under senga og andre lekte bare som ingenting. tror noen prøvde å flykte også. dette er jo bare ekstremt mye stoff til billy bladet.

selv om jeg sitter å ler klarer jeg jo ikke å la være å tenke litt alvorlig på det heller. første tanken er jo, tenk om det var ekte og ikke øvelse, vi skal jo stole på militæret vårt. dette fremmer ikke tillit.

det andre jeg tenker er at dette er slike sitvasjoner man får når man tvinger folk inn i militæret, tviler sterkt på at de som gjemte seg var folk som har meldt seg på og har planer om å fortsette der.

men jeg skal passe meg for å uttale meg for mye om førstegangstjenesten fordi jeg ser så mange vinkler der, og prøver jeg å få med meg alle blir jeg svimmel.

2 kommentarer

marianne

13.04.2011 kl.21:01

må ikke glemme at de møtte opp med en større styre enn de trengte. så at noen sluntrer unna får de ta på sin egen kappe. liten sak som blir blåst for mye opp.

Linn Helene

13.04.2011 kl.22:43

marianne: ja folk møtte opp, det var ikke det. men å gjemme seg under sanga er jo ganske komisk da...

de sier det jo også de som blir intervjuet at det er fullt mulig at flere gjorde det fordi de håpet at de skulle bli kastet ut.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits