harvest moon - grand bazaar 13.04.2011

da var jeg kommet til et punkt jeg ikke trodde jeg kunne nå i de nye harvest moon spillene, jeg har runnet det av. jeg kom så langt som til midten av sommeren i år 4 da bazaaren ble til verdens største og rulleteksten kom. den rulleteksten er frustrerende.

selvfølgelig kan jeg ta opp spillet igjen og fortsette, men siden jeg allerede er gift, har barn og har fullført oppdraget om å redde byen er det litt kjedelig.

jeg kommer nok heller til å starte en ny, denne gangen en kvinne, for å samle opp allt jeg kan i spillet og gjøre det fullstendig ferdig. grunnen til dette er at det å miste en dag i spillet har ganske store konsekvenser for det du har sådd og jeg gidder ikke å ta opp igjen tråden der.

uten om harvest moon 2 og 3 tror jeg aldri jeg har følt at jeg har runnet av et harvest moon spill før....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits