film: you again

nok en amerikansk komedie som i mine øyne går under blondinekomedie. her følger vi marni som har blitt mobbet hardt på skolen, men skoletiden er over og hun har kommet seg over starten og blitt en velykket person innenfor pr.hun skal hjem for å feire broren sitt bryllup, da hun til sin store skrekk finner ut at bruden er den jenta som gjorde skolen til et helvete for henne. hun legger allt inn på å vise broren hvem denne jenta egentlig er.

filmen følger trygt familie komedie malen og strekker seg ikke en cm utenfor. her er det rivaler i alle genrasjoner, mild flørting, dans, moral og for all del ikke glem happy ending.

selv var jeg skuffet over at det ikke var mere hevn i filmen, siden det knsje var det jeg hadde likt å se best. men det hadde ikke gått med en film hvor moralen helt klart er at unge folk gjør dumme ting, kom deg over det og gå videre i livet. folk kan forandre seg.

ikke en film jeg egentlig vil anbefalle, antagligvis vil jeg ikke se den igjen, men jeg klarte å komme meg igjennom den så vil påstå at den er helt grei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits