lite innlegg, lite skjedd

vel overskriften sier vel det meste (er den stavet riktig?)

i dag har jeg hatt en sove dag, ikke noe særlig mer enn det. våknet en gang ved to tiden, kom meg i butikken og holdt meg nesten oppe til 16.30. rett og slett fordi jeg måtte vente på vaskamaskinen.

i kveld og natt (om jeg klarer å være våken så lenge) blir vel oppgaven som vanlig å holde meg rolig, spørsmålet er hvor mye roligere jeg kan bli. blir nok en dels sims spilling og kosing med kattene.

om jeg ikke gjør mye fysisk, kan jeg love at hjernen min innimellom kjører i overdrive. nok en gang ligger jeg timesvis stille og har ingen andre ting å gjøre enn å filosofere. mine tanker for tiden svever rundt utryddelse av dyr og utvikling. litt darwin teori. kan man si at et dyr som har utviklet seg er utryddet fordi orginalen er død? hva er egentlig en utryddet art?

hjernen min hører ikke hjemme i senga, den hører hjemme på et universitet........

2 kommentarer

TheRobotUnicorn~ :3

12.04.2011 kl.21:41

Jupp, stavet riktig. :3

Humm... Har 10sidersoppgave til imorra som jeg ikke har startet å.. enda T-T

http://artige.no/beste/bilde/1544

Linn Helene

12.04.2011 kl.22:32

TheRobotUnicorn~ :3:jepp, livet er uretferdig.. hva handler oppgaven om? antar du skal ha en våken natt?

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits