hits

sims 3 store skremmer livet av meg

i natt kjøpte jeg en ny pakke med poeng til sims3store, jeg valgte den største pakka med poeng sidenjeg handler en del der, men etter å ha spillt gikk jeg inn på mailen min for å legge bekreftelsen over i kviteringmappa da jeg så det var to bekreftelser.

en på 1424 kroner for 1600 poeng
                 og
en på 2625 kroner for 0 poeng

begge to skal være trukket fra kontoen min, jeg håper dette bare er en trykkfeil fra sims3 sin side, for de 2625 skulle ha hvert poeng av de 16000 jeg kjøpte før. har de trukket dette i penger har ting der blitt ekstremt dyre (de skal egentlig ikke det)

etter en rask sjekk på nettbanken kan jeg betrygge meg med at det bare er trukket en gang fra kontoen min (enda) og det riktig sum. Men skal du handle ting på sims3store i fremtiden anbefaller jeg deg å ikke bruke handlekurven.

-de sender merkelige bekrefelser på mail
- du må inn på kjøpte ting og laste ned en og en ting etter at de er kjøpt

egentlig har de bare lagd en enda tungvinere måte å handle på, man kan fortsatt kjøpe en og en ting som før.

7 kommentarer

Da vet man det. :3 Takk c:

Har aldri brukt Sims Store...

Sv; Ja, det er det så absolutt! Pleier som regel å spille utrolig mye en stund, så blir jeg lei :p

Luft på boks har jeg aldri hørt om, men skal sjekke det ut, kommer nok ikke til å slutte å samle seg støv der. Takk for tipset :)

xoxoninamartine: jeg spiller noe som kalles legacy challange, dette gjør spillet litt mere spennende da du teller poeng etter hva du klarer.

The sims er utrolig morsomt spill :)

Men utrolig skremmende når sånt skjer! Men de er vel såpass profesjonelle, at hadde du blitt trukket ved en feil hadde du nok fått pengene igjen om du hadde ringt inn :)

IETH: ja jeg håper for all del det, de har jo trukket dubbelt poeng av meg før (ikke like skummelt, men like frustrerende) da kom poengene tilbake dagen etterpå uten at jeg rakk å si noe. så tror de har noen som følger med. skal ta en siste titt på kontoen nå for å sikre meg om at det ikke gikk mere penger i natt.

Ja det kan nok være lurt ja :)

IETH:de hadde ikke trukket noe ekstra penger. kviteringen var nok for poeng jeg hadde brukt. men de har tydeligvis en standar mail de bruker som kvitering og det kan sende veldig feil signaler. det burde i hvertfall stått ett sted på kviteringen at det gjalt poeng og ikke penger, spes siden de sa hvilket bankort jeg hadde betalt med.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin