hits

tp og taco kveld i stesolidrus

det måtte selvfølgelig skje igjen, jeg har kommet meg opp til mamma for å spise taco og spille tp med resten av familien, tanta mi har akkurat fått en ny bursdagspresang og åpner den mens alle ser på, jeg sitter bak henne. jeg hadde akkurat prøvd å reise meg fordi maten var servert, men ble så svimmel at jeg måtte sette meg rett ned igjen. uten noen som helst form for advarsel startet et kraftig krampeanfall, jeg var absolutt ikke forbredt, er jo vant til at de bygger seg sakte opp og ikke starter på de kritiske punktene.

desverre var det flere under middagen som aldri hadde sett anfallene mine før så mamma og tanta mi prøvde å betrygge dem mens de også prøvde å hjelpe meg, jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med medesinene mine så jeg foreslo en kopp med kamillete. dette kan virke når krampene ikke er allt for ille. kusina mi kom å satte seg vedsiden av meg og støttet meg. betydde mye for meg.

jeg kom meg igjennom middagen med hjelp av alle andre, siden jeg ikke kunne reise meg måtte de hente allt til meg. dette synes jeg er veldig ubehagelig, men hadde egentlig ikke så mye valg. å spise uten å egentlig ha kontroll over hendene + at jeg måtte sitte sammenkråpet slik at jeg hadde krampene under kontroll var en stor utfordring, men jeg klarte å få i meg to taco lefser etter litt fundering.

desverre ble ikke anfallene noe bedre og under kakene måtte jeg bare innrømme at jeg ikke kom til å få kontroll over dem. mamma og tanta mi gikk bort til meg for å hente stesoliden, samtidig måtte jeg bare gi opp å prøve å kjempe mot krampene. jeg vet at de værste krampene mine ser forferdelig ut (noe de også er), tanta mi sa det så ut som sener tatt ut fra eksorsist filmen, men hun har ikke sett den da. men forstår hva hun mener kroppen beveger seg i unaturlige stillinger. så jeg valgte å legge meg inn på senga til mamma og være i fred.

etter en stund kom de med stesoliden, jeg var nesten borte av utmattelse og smerter da men fikk da i meg en tablett. jeg lå en liten stund på senga og lot medesinene virket før jeg tuslet ut til de andre igjen. det er tungt å ligge på et eget rom å være syk når andre har det morsomt vedsiden av. jeg delevis la meg i soffan (vedsiden av kusina mi) og insisterte på å få være med på tp. om så bare halt.

for det første burde man sove etter å ha tatt en stesolid, om du først holder deg våken blir du veldig omtåket og jeg kan ha problemer med å si hele setninger og holde tanker, men denne kvelden slo den andeledes ut. jeg lå å slappet av og kjempet ikke mot søvnen i det heletatt. som jeg sa til de andre, sovner jeg la meg sove. men mens jeg lå der delevis tilstede og delevis borte tenkte jeg utrolig klart. det var som om allt det som skjedde rundt meg ikke skjedde.

sakte men sikkert mens vi spillte forsvant virkningen av stesoliden, jeg drakk litt kamille te for å prøve å holde krampene som sakte kom tilbake under kontroll, men mens medesinen forsvant kunne jeg også delta mere i spillet. slik som å slå terningen innimellom eller lese spørsmål om kusina mi ikke var der. det var en veldig smertefull og krevende kveld, men jeg hadde det utrolig fint. noen ganger er smertene verdt det å komme seg ut av leiligheten å være med på noe morsomt. og vi hadde det veldig morsomt.

selvfølgelig hadde jeg ikke valgt å bli med om det ikke hadde hvert for at det var familie, jeg er så syk at jeg kan ikke lengere hjemme meg for dem mens jeg er dårlig + de har forståelse om hvordan det er å være syk siden nesten alle sliter med ett eller annet.

kusina mi fulgte meg hjem 00.30 og hjalp meg med dyrene før jeg hoppet i seng, selvfølgelig fikk jeg en mareritt av natt med smerter, kramper, mye våkentid og drømmer jeg er sikker på var påvirket av stesoliden. sinsyke drømmer. men jeg angrer ikke et sekund. nå ligger det medesiner hos mamma, jeg skal begynne å alltid ha dem med meg og i dag får jeg nok en dag hvor min hovedoppgave er å slappe av....

 

6 kommentarer

HAr ikke fått med meg hva, men hva for en sykdom har du? :C

TheRobotUnicorn~ :3:det er det desverre ingen som vet, norsk helsevesen har ikke hvert veldig hjelpsomme. om vi har ideer til mulige sykdommer utreder de meg for det, men hjelper oss ikke med å nøste opp ting.

lillestrømhelseklinikk kjører en del prøver på meg nå, men uten om at de har klart å konstatere at det er noe feil med meg har ikke de heller enda klart å komme frem til noe konkret enda. og her er tid penger....

jiiji: Jeg håper de finner ut det da snart <3

Skal snart ta EKG, bare den dumme psykologdamen får ringt mamma og sånt... som hun skulle for 3uker siden.. Det mistenkes skjult epilepsi på meg o.o

TheRobotUnicorn~ :3: jeg har tatt ekg, til og med under anfall de så ikke tegn til eplepsi, men det finnes vis flere værsjoner så tanta mi vil ha meg på statens senter for eplepsi for en grundig utredning.

har du problemer med å konsentrere deg? er det derfor de ser etter skjult eplepsi? er ikke sikker men mener å huske at det er slike anfall som er så korte at folk ikke legger merke til dem.

Jeg har konsentrasjonsproblemer, søvnproblemer, og sånt. Jeg har verre og verre for å konse, glemmer fortere nå (wah.) og er alltid, seriøst ALLTID trøtt og sliten, selv om jeg sover i femten timer eller sån.

Anonym:det er helt forferdelig, selv kanjeg sove opp i 23t i døgnet på det værste. om jeg prøver å stå opp er jeg bare svimmel og får anfall. utmattelse tar virkelig allt av funksjoner i hjernen.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin