50 årsdag

i dag var jeg å feiret min tantes 50 årsdag, som bursdagssang sang vi bamsesfødselsdagssang, noe jeg nå er på google er ganske vanlig når noen feirer 50 årsdagen sin omtrent på riktig tid.
ingen sang sangen likt og det var en veldig typisk oss stund hele greia.

bursdagen var bare lunch med nærmeste familie, tanta mi ønsket ikke noe stor feiring. tror også det var nok med å lage tre forskjellige typer paier glutenfri, vegetar og vanlig. hun sier vi har blitt en vanskelig familie å lage mat til ;-)
kusina mi hadde bakt og lagd egene muffinser med tanke på meg, glutenfrie.

jeg er ikke så veldig glad i store folkemengder og i hvertfall ikke når jeg er sliten, så jeg satt mesteparten av tiden ute på verandan i sola og holdt røykerne med selskap. mormor ble sittende der med meg. det var rett og slett hærlig vær ute.

men som allt annet må ting ta slutt og jeg gikk hjem for å sove litt, vi starter på igjen i kveld. kansje ikke bursdagsfeiring men med så mange fra familien her blir det nok en slitsom taco kveld etterfulg av TP.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits