hits
11 kommentarer

TheRobotUnicorn~ :3:takk, ikke lett å vekke en katt som sover så søtt

Aaaw, så skjønn. :)

SV: Hehe, ja, katter er nydelige. :) Jeg tror jeg blei ganske fort tilgitt for at de ikke fikk spise maten min - det så ikke ut som om de blei så veldig fornærma. =P Mest nysgjerrige på hva jeg dreiv med. Og ja, du har helt rett, det er godt med en pusekatt eller tre i nærheten om en ikke har det så bra. :) Det hjelper masse. :)

Eldeen: sirius elsker allt jeg spiser, av og til får han smake. men om jeg bestemmer meg for at det er for usunt for han og han ikke får blir han ikke så fornærmet. så lenge det ikke er rosinboller da...

Hehe, bortskjemt han da. ;) Jeg krydrer som regel maten min ganske sterkt, så jeg tør ikke å dele det med pusekattene. Jeg vil jo ikke at de skal få vondt i magen. <3 Da er det bedre at de får en katte-godbit. ;)

Eldeen:egentlig liker kattene mine best katte mat, i hvertfall lille prinsessa. men ting som frukt og slik får de smake på. middager må de nok holde seg unna *ler* har samme tedenser der, men steker jeg kylling, kjøtt eller fisk får de gjerne en ukrydret bit i matskåla.

ja kattene mine er bortskjemte *ler*

Hehe, ja, sånn gjør vi det også som regel, og de synes stort sett at kattematen og kattegodisen er best her i huset også. :) Men så hender det at vi koker fisk til dem, og da er det full fest. :)

Eldeen:jeg kjøper reker til kattene innimellom, de ser stort på meg i butikken da jeg ber om to reker *ler*, liker ikke reker selv

Hehehe, det er vel kanskje ikke så mange som kjøper bare to reker, nei. =P Hehe!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin