hits

hærlig virvelvind

om vinteren er virvelvindene et mareritt, de tar med seg ekstra kulde og pisker snø og is i ansiktet ditt så det svir. med i dag var det første gang i år at jeg tok i mot virvelvindene med åpne armer.

sola skinner og det er godt og varmt i luften, med gode vårklær og solbriller tar jeg meg en tur ut. skal egentlig bare i butikken, men skulle ønske jeg kunne ha gått så mye mer.
det første som slår deg er selvfølgelig sola og varmen, noe man har lengtet veldig etter i flere måneder. men plutselig, uten at du er forbredt kommer det en sterk vind som nesten tar tak i deg og løfter deg opp (den har aldri løftet meg opp, men trillebaggen min letter ofte)

siden våren har kommet for fult følger det ikke følelsen av is med vinden, den er rett og slett bare forfriskende. jeg gikk rundt og smilte som solen mens vinden pisket håret mitt vilt rundt. jeg forestilte meg at vinden blåste bort alle smertene mine mens jeg så på bladene fra høsten som forsvant mange meter opp i lufta.

da jeg kom til rema 1000 måtte jeg le litt av søpplekonteinerne dems som hadde blitt tatt av vinden og slengt uttover.

skal du nyte å gå i virvelvinder så må du for all del huske å ha på deg god jakke og solbriller, solbrillene er veldig viktig ellers får du veldig mye støv og rusk i øynene.
og bor du her kan du like gjerne lære deg å nyte dem, de kommer så ofte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin